Η καθετοποιημένη παραγωγή των πουλερικών, δημιουργεί μοναδικό πλεονέκτημα για την Ποιότητα και Ασφάλεια των προϊόντων της εταιρίας ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΔΑΛΜΑΡΗΣ Α.Ε.
Ο στόχος της εταιρίας, να αναπτύξει και να διαθέτει στην αγορά ένα από τα καλύτερα προϊόντα από άποψη ασφάλειας και ποιότητας, καθιερώνοντάς την ως εξειδικευμένη στο Βιολογικό Κοτόπουλο, ευοδώθηκε, αφού επένδυσε σε:
Έτσι, μέσα από την προσπάθεια της αυτή, η εταιρία μας παρουσιάζει μία σύντομη αναφορά με την υλικοτεχνική υποδομή που έχει αναπτύξει έως τώρα, βασισμένη στην νομοθεσία και την εμπειρία των συνεργατών της:
Η προσπάθεια Υγιεινής και Ασφάλειας δεν σταματά εδώ, καθώς οι αναλύσεις συνεχίζουν να πραγματοποιούνται λαμβάνοντας δείγματα λαιμών από κάθε σφαγή, για την επικύρωση όλων των προσπαθειών μας. Κριτήριο Υγιεινής κατά την σφαγή (λαιμοί) και επαλήθευσης των μέτρων ασφάλειας στην πτηνοτροφική εκμετάλλευση Ε.Κ. 1441/2007 και 1086/2011
Όλα αυτά δεν τα υποστηρίζουμε μόνο εμείς αλλά και οι πελάτες μας!